Beelden zeggen meer dan woorden

Een aloud adagium maar meer springlevend dan ooit. De mens is steeds visueler ingesteld, begrijpt beelden, in welke vorm dan ook, sneller. De kracht van visuele media binnen een brede communicatiestrategie is dan ook onmisbaar. De voorbereiding voor een film is een intensief traject. De locatie en beelden worden bepaald, een storyboard wordt gemaakt en uiteraard wordt de doelstelling bepaald. Iedereen kan met zijn smartphone een filmpje ma- ken, maar een goede montage, geluid, de juiste beelden…. kortom, een professionele film is toch iets anders.

Krachtige videoproducties die hun doel bereiken

U heeft het vast wel eens meegemaakt. Een presentatie waarin door middel van sheets of veel tekst een boodschap duidelijk wordt gemaakt. Langdradig en soms zelfs saai. Wij zetten deze boodschap om naar beeld waardoor de boodschap krachtiger en beter aankomt bij uw doelgroep en deze zal daardoor dus directer het doel treffen. M Media is de videoproducent uit Twente die zich sinds 2000 bezig houd met video’s en animaties die voor u werken. Wilt u een bedrijfsfilm, commercial of animatie laten maken, maar weet u niet waar u moet beginnen?

Het gehele productieproces tot in de puntjes verzorgd

M Media verzorgt voor u het gehele productieproces. Wij denken met u mee zodat de video doeltreffend word ingezet en alle kansen benut worden. Bent u nog niet overtuigd van onze kracht? Maak hieronder kennis met ons team van videoproductie passionisten.

Maak kennis met ons team

Maarten Mulder

Maarten Mulder is ondernemer in hart en nieren. Met zijn grote passie voor video weet hij als geen ander hoe je een film produceert die past bij uw bedrijf en de aandacht trekt van uw doelgroep.

rick-M-media

Rick Krooshoop

Montage en animatie! Je kunt Rick er s’nachts voor wakker maken.

Ivo-M-media

Ivo Grote Beverborg

Montage en camera! Ivo staat voor je klaar.

Jordy-M-Media

Jordy Nduwimana

Jordy is er voor montage, camerawerk en de tosti’s ;-)
Sorry Jordy….

Tamara-M-Media

Tamara Lips

Tamara doet een onderzoek naar online video en de mogelijkheden van een nieuwe studio!

Hana-M-Media

Hana Altunkaynak

Bel je naar kantoor? De kans is groot dat je Hana aan de lijn krijgt!
Daarnaast heeft Hana focus op de projecten en administratie.

Wij werken o.a. voor
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?